vrijdag 20 oktober 2006

Cadeautje van Narda Leiderdorp 06

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Naam: narda
2006-10-21 18:13:57

hier in lederdorp hadden we geen prive we sliepen allemaal op een kamer,met 6 meiden geloof ik. dat had je in velp tenminste wel. maar dat moest je op de koop toe nemen. groetjes narda

Anoniem zei

Naam: Starlady
Homepage: starlady.punt.nl
• Ip:
2006-10-21 18:27:14

Hoezo had je in Velp prive.......waar dan in die grote slaapzaal met chambrettjes en gordijntje ervoor.............ja ik ben in 68 daar weg gegaan,later heb ik gehoord dat er iets veranderd was aan de slaapgelegenheid!

inez zei

Naam: inez
2006-10-21 18:27:33

die schatten in de kast op dat plankje uitgestald. Om te zoenen!! Was het Fenjal-zeep (seringen!)? hahaha. 1 plankje privacy: dit vind ik mooi en is mij lief... tot het gejat werd De echte schat was natuurlijk die gruwelijk stinkende stukken Maya, met haar prachtige danseres. ( mmmm, je wel eens gerealiseerd dat dat natuurlijk eigenlijk gewoon katholieke porno was )

inez zei

Naam: inez
2006-10-21 18:29:34

Hoezo geen prive? Weet je hoe een slaapzaal eruit ziet zonder chamberettes? Daar heb ik dus nog steeds nachtmerries van!

Anoniem zei

Naam: Starlady
Homepage: starlady.punt.nl
2006-10-21 18:42:35

Ja Inez hoe een slaapzaal zonder chambrettes eruit ziet dat weet ik ook...in het kindertehuis voor de goede herder,was er ook alleen een slaapzaal...dat vond ik toch wel fijner,kon je nog een keer met je naaste even praten,zachtjes of gewoon met de hele zaal een kussengevecht houden....nee daar heb ik geen nachtmerries van dus!

Anoniem zei

Naam: narda
2006-10-21 18:56:58

hallo lieve starlady dus jij bent mijn solmeed uit velp zo telezen.ik ben daar in die tijd 1968 nog met mijn zoontje geweest en toen mochen wij buiten op het veld bij jullie komen(ik moch veel hoor,dat mocht niemand)hij was toen 1,5 jaar en zat in een badje,die foto zal ik morgen opzoeken in zijn baby album.ik hoop dat ik hen kan vinden. maar over prive ruimte dat was velp beter als in leiderdorp,vind of vond ik,ookal was er alleen een gordijn ervoor,waar die Moeder,.....uit dewasserij stiekem door keek,vooral als je je aan het wassen of aankleden was.(achteraf denk ik dat ze lesbies was,en geilde ze op ons meisjes )maar toch je kon je even laten gaan huilen of je post lezen ofiets anders,dat had je in leiderdorp absoluut niet.zelfs je kast was soms niet prive.en ook daar hadden we meiden die 2 talen spraken,snapje wat ik bedoel.m,aar ik ben gelukkig maar kort daar geweest,nee geef mij dan toch(ondanks alles of beter de ------- punten velp kan jij je nog herinneren dat je met de PO smorgens door slaapzaal moest lopen om naar de wc te kunnen,(lachen toch nu)en dat je wanner je OPOE had je viese spul in een zak moest doen,je hoorde zuster elisabeth alvan ver aan komen met de woorden ZAK DOEK ZAKDOEK enz..... moet nu vertellen dan kijken de mensen je aan van ben je gek of zo.maar in die tijd was dat of beter voor daar normaal. weet je dat nog. groetjes narda

inez zei

Naam: inez
2006-10-21 18:57:20

wel van de chamberettes? klopt wat je zegt ook dat gefluister was er... Ik heb goddank toen ik bijna 15 was een kamer gekregen met een deur. Maar leg mij nog niet in een ziekehuis met meerdere mensen op 1 zaal, of in een jeugdherberg.of weet ik wat... Die kamer met die deur, MIJN DEUR, was de eerste plek waar het veilig was.

Anoniem zei

Naam: Starlady
Homepage: starlady.punt.nl
2006-10-21 19:05:56

Haha Narda, Ja dat weet ik natuurlijk nog....ja ik weet nog toen ik er de eerste nacht sliep...paar meisjes hadden mij gezegd dat er een non s,morgens langs kwam en die zei SANCTUS hahaha,ja en dan moest je het gordijn opendoen en gelijk op je knieen gaan zitten.......ik dom blondje deed dat dus,nou je kunt je de hilariteit wel voorstellen. Nou de po herinner ik me niet....ik herinner me dat we snachts niet naar toilet konden....... Nou ik heb ook nog vele zwarte gaten..... Leuk om je hier tegen te komen. Liefs, Star

inez zei

tot zo ver de reacties zoalsdie stonden op punt.nl